DE KUST HOTSPOT LIFESTYLE OOSTDUINKERKE-KOKSIJDE OOSTENDE

SHOP & EAT ⎮ KABINE X KANTINE X KABINE KOFFIE

Misschien is het puur toeval of net omdat ik opnieuw zwanger ben, maar op enkele weken tijd bracht ik de beide winkels van het KABINE-concept voor het eerst een bezoekje. In Koksijde bestaat de shop al meer dan een jaar maar het adres in de up and coming Oostendse omgeving van Oosteroever is geopend sinds de zomer van 2019. En ik hield het niet alleen bij shoppen, maar ging ook langs bij horecazaken KANTINE en KABINE KOFFIE die deel uitmaken van de K-familie.

FAMILY CONCEPTSTORE 

KABINE kan je het best omschrijven als een family conceptstore. Beide winkels aan zee zijn ruim en beschikken over enorm veel lichtinval. In zowel Oostende als Koksijde vind je het schattigste babygerief, hippe interieurspullen, lichaamsverzorging voor hem en haar én originele cadeautjes. Ideaal met een baby op komst want je kan er je geboortelijst plaatsen. Voor wie gewoon komt snuisteren, is het even moeilijk niet met iets leuks terug buiten te stappen.

KABINE OOSTENDE

KABINE KOKSIJDE

KABINE AAN ZEE KOKSIJDE conceptstore webshop

 

KANTINE KOKSIJDE

Vlakbij het Koksijdse Casino en de Zeedijk (en dus bij Kabine) moet je hier zijn voor koffie, zoets en een hartige lunch! De aparte menukaart voor kleintjes is een kleurboekje en belangrijker, ook die opties zijn zelfgemaakt, gezond en dagvers. Mijn zoon koos de krokante kipstukjes met homemade appelmoes. Ik liet me verleiden tot de suggestie van smeus met handgepelde garnaaltjes. De glutenvrije variant van de toast met avocado en gerookte zalm voor manlief bleek hier no problemo. Een eigentijds adresje met warme mensen waar we graag vertoefden.

Kantine Koksijde Mom Runs The City

Kantine Koksijde Mom Runs The City

KABINE KOFFIE 

De nieuwe wijk aan de andere kant van de Oostendse haven ontwikkelt zich aan een razendsnel tempo. Voor wie het overzetbootje vanuit het centrum neemt en hier komt uitwaaien, dit is dé plek voor een lekkere koffie, een verzorgde brunch of zoets in de namiddag.

Ik had er een lunchdate met 3 vriendinnen waarvan 2 net bevallen. Gezinnen met buggy’s en maxi-cosi’s hoeven geen schrik hebben om hier te manoeuvreren. Er is ruimte genoeg voorzien. Voor peuters en kleuters zijn er boekjes en klein speelgoed, de grotere kunnen terecht in een aparte ruimte met videogame en voetbaltafel. Kidsproof en parentfriendly dus to the extreme!

 

Brunch at C ontbijt brunch lunch cocktails Oostende Oosteroever

Brunch at C ontbijt brunch lunch cocktails Oostende Oosteroever

Kids corner Brunch at C ontbijt brunch lunch cocktails Oostende Oosteroever

 

KABINE OOSTENDE X KABINE KOFFIE

KABINE KOKSIJDE X KANTINE

  • Adres: Maurice Blieckstraat 11, 8670 Koksijde
  • Website: KANTINE

FACEBOOK: KABINE X KANTINE X KABINE KOFFIE

x FOLLOW ME x

FACEBOOKINSTAGRAMPINTERESTBLOGLOVIN

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: