BLOG LIFESTYLE REIZEN

WIN ⎮HERBELEEF JOUW VAKANTIE MET SMARTPHOTO

Ben jij ook zo'n sucker voor mooi gemaakte foto-albums? Ik ben een chaoot in het bijhouden van al mijn random foto's. Maar als het op onze gezinsvakanties aankomt, ga ik altijd onmiddellijk na de reis aan de slag. Want met zo'n schoon geprint boek herbeleef ik onze reisavonturen telkens terug opnieuw!

PERSOONLIJKE REISGIDS

In mijn reisalbum laat ik altijd ruimte voor wat uitleg over de bezochte plaatsen en een grappige anekdote hier en daar.   Ik ben wel een beetje neurotisch in het maken van. Ik gebruik namelijk altijd hetzelfde formaat, dezelfde opmaak, kleur en lettertype. Dat vind ik netjes en dan kan ik dat achteraf mooi in de boekenkast zetten.  (IK WEET HET)

Reisalbum Lanzarote Smartphoto

Ik gebruik het large vierkante fotoboek met harde witte kaft en 6 vierkante foto’s. De vlag van het land en enkele typerende foto’s vullen mijn cover. Binnenin varieer ik met hoeveelheid foto’s op een blad. Omdat ik bij de opmaak van een album bij een nieuwe reis ook niet meer goed weet hoe de vorige opmaak ook alweer in elkaar stak, vind ik het handig dat je binnen je klantenzone-account producten kan bewaren én dupliceren. Niks onthouden dus. Ik kan gewoon een vorig album als leidraad nemen.

Voor wie het allemaal veel nonchalanter mag, kan zijn/ haar album ook automatisch laten vullen met zijn ge-uploade foto’s. Jouw reisavontuur in een handomdraai gefikst.

Maar voor ik vertrek met mijn zonnehoed en slippers voor mijn eerste glampingavontuur, doe ik nog van winactie!

WIN EEN KORTINGSCODE TWV. 25 EURO bij SMARTPHOTO!

Of je het nu in een reisalbum investeert of gewoon oldschool foto’s laat uitprinten, maakt allemaal niet uit. Deelnemen?

INSTAGRAM & FACEBOOK: LIKE bovenstaande FOTO, vertel me jouw reisbestemming en TAG een vriend(in).
DEELNEMEN KAN tot en met 13 juli. BEKENDMAKING winnaar op 14 juli.

Deze post kwam er dankzij een samenwerking met SMARTPHOTO.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: