LIFESTYLE

DIE EINDELOZE ZOMER … ZONDER BLOG

En toen viel de blog stil. Er viel hier niet veel nieuws te lezen afgelopen maanden. I blame summer. Neverending, so it seems.

En nu de echte reden. Een blog onderhouden is best wel intensief. Het is niet zomaar een tekstje schrijven en online zwieren. Over elke zin wordt nagedacht, elke foto kritisch geëvalueerd en waar nodig wat bewerkt. Er kruipt dus best veel tijd in. Tijd die offline werd besteed aan hobby’s, vrienden, gezin en familie. En dat beviel. Te goed eigenlijk. Zo goed dat het bloggen echt op de achtergrond verdween.

Ook de #momSrunthecity reeks kreeg na mama ‘Juli’ geen vervolg. Niet dat ik geen enthousiaste dames meer vond of vind. Maar aan ’the making off’ kleven dus terug veel uurtjes vast…  Elke ontmoeting was uniek, ik meen dat! 30 topmama’s (ja, 30,  je leest het goed)  en een papa over Vlaanderen mogen leren kennen met lopen als rode draad. Het bracht me bij elke verplaatsing en elke gelopen kilometer bijzonder veel energie! Dank u, dames en heer, één voor één!

Ondertussen  kan je mij wel blijven volgen via Instagram of Facebook waar ik bijzondere momenten, loopavonturen, fijne adresjes en kleine en grote gelukjes met jullie blijf delen! Ik verdwijn dus niet, hé (knipoog).

Jij die hier komt lezen en al eens durft een reactie te noteren, bedankt! Jij maakt bloggen voor mij superplezant! (Ma God! Dat rijmt) Sorry voor de blogluwe periode en al. Ik leef nog, jawel. En er komen zeker nog nieuwe posts aan. Maar het leven en ‘de leven’. Dat komt al eens bovensteken…

Liefs,

Karin

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: