BLOG

#OUDERZONDEN (2): WAT IK NOOIT MET MIJN ZOON DEEL?

Portugal1

Romina (Big City Life) en Annelore (Compleet Geluk) lanceren met #ouderzonden een blogchallenge waar bloggers worden uitgenodigd om 7 weken na elkaar een post te schrijven over het ouderschap met als houvast de hoofdzonden. Hoe pakken we het als ouder aan? For real. Zonder virtueel laagje perfectie erover.

OUDERZONDE 2 ⎟ AVARITIA – GIERIGHEID

Wat deel ik nooit met mijn zoon?
Mijn Gsm: Hij mag af en toe wel eens doorheen mijn foto’s kijken. Maar eigenlijk heb ik het helemaal niet graag als hij mijn mobiel vast houdt. Hij heeft een eigen tablet waar spelletjes en filmpjes op staan. Ik gebruik mijn toestel veel zowel voor het werk als privé. En na 2 gebarsten schermen ben ik op dat vlak een beetje panisch geworden als iemand anders mijn gsm in handen heeft. Licht neurotisch? Ewel, ja! Elk zijn défaut.
Mijn bureau: Ik werk meestal van thuis uit. De ruimte waar ik in werk is me heilig en ik heb liever niet dat mijn zoon er zonder mijn aanwezigheid in komt. Ik heb niet echt een clean desk en de schrik zit er in dat hij de wanorde van mijn orde (knipoog) compleet overhoop haalt. Défaut 2. Dat hij in het geniep het papier pikt uit de printer om tekeningen te maken, daar kan ik dan wel terug om lachen.
Mijn chipkes: Het is dat de appel niet ver van de boom valt, want mijn zoon is ook megafan. Voorlopig zijn het spookjes en paprika, maar ik steek mijn lievelingssmaak (de bolognaise van Croky) angstvallig weg. Dat is MIJN smaak! I WANT THE WHOLE BAG for me!

#ouderzonden,gierigheid, mom runs the city
Mijn me-time:
* Lopen: Al van toen Timon een baby was, loop ik 3 keer per week de deur uit in loopoutfit. Mijn zoon weet en kent dat. Hij vindt het doodnormaal dat zijn mama sport en stelt zich geen vragen waarom ik weg ben. Des winters loop ik twee avonden per week ’s avonds in groep met mijn loopclub. Als motivatie en omdat ik anders waarschijnlijk eerder thuis zou blijven bij slecht weer. Het kost me meer tijd want ik moet me eerst verplaatsen waardoor ik mijn zoon niet in zijn bedje kan steken. Maar na die avonden ben ik opgeladen door het sporten en de leuke babbels met de andere leden. Dus, geef ik die waardevolle me-time niet op.
* Sociale agenda: Afspreken met vrienden zonder kinderen erbij, datenights met de hubby, blogevents, bijscholen, … De agenda is snel gevuld. Ik ben zoveel met mijn zoon bezig maar heb ook nood aan mijn vrije tijd zonder hem. Die kruisjes in de planning zijn heilig, want ik ben meer dan alleen maar mama van.
* Me, myself and I: Een glas wijn, een goed boek, detox-gezichtsmasker en heet bad! En dat niemand de deur van de badkamer durft open te doen! (knipoog)

#ouderzonden,gierigheid, mom runs the city

Benieuwd hoe andere bloggers tegen de ouderzonden aankijken?  Neem dan hier een kijkje voor de volledige lijst met deelnemers!

En wat deel jij nooit met jouw kroost en hou je liever voor jezelf?

x FOLLOW ME x

FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMPINTERESTBLOGLOVIN

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.