BLOG

MOM BLOG AWARDS 2017 ⎟ AND THE WINNER IS …

Mom Blog Awards 2017 Mom Runs The City wint award, bloggerevent

Het heeft wat geduurd om dit neer te pennen maar jullie hadden toch nog een woordje verwacht over de Vlaamse Mom Blog Awards! Dat mijn blog in de prijzen ging vallen, daar moest ik toch enkele dagen van bekomen. #grateful

Afgelopen zaterdag trok ik met Heleen • Happy Healthy Home • en Delphine • Faling To Be Superwoman • naar Antwerpen voor de eerste editie van de mamablog awards.

Heleen is één van mijn loopmama’s en Delphine leerde ik een tijdje geleden kennen via een blogevent over bier en lekker eten. De autorit diende perfect om bij te praten en te raden wie wij dachten een award in de wacht zou slepen. Onze verwachtingen waren laag, de overtuiging heerste dat de bekende namen uiteraard zouden winnen. Maar met alle drie een nominatie voor een categorie bleef het natuurlijk wel een tikkeltje spannend.

DE MOM BLOG AWARDS

In het leven geroepen door Nele De Winter van Mama Expert – jawel- zelf een mamablogster dus. Ze vond dat het tijd werd om het mamabloglandschap in kaart te brengen en er een event aan te koppelen om de bloggende mama’s in de bloemetjes te zetten. Een mooi netwerkgebeuren waar mamabloggers elkaar konden ontmoeten met een awarduitreiking gepresenteerd door Erika Van Tielen als slotstuk.

Mom Blog Awards 2017 Mom Runs The City wint award, bloggerevent,
Genieten van een echte Mom GT! Kaartjes designed by Sofie van Mama ABC.

Aangekomen in het Plaasj Kaffee werden we met een lekkere en erg toepasselijke Mom Gin ontvangen. Verschillende bedrijven –groot en klein- waren opgesteld om alle mamabloggers meer over hun product te vertellen. Ik kwam Katrien • Marie Cadie • tegen en leerde ook Renilde • Anna is Anders • en Charlotte • Hoge Hakken en Snottebellen • kennen.

Mom Blog Awards 2017 Mom Runs The City wint award, bloggerevent
vvlnr. me, Heleen, Charlotte, Lien, Katrien en Delphine. Pic © Charlotte Hoge hakken en Snottebellen

De avond viel en het werd tijd voor de Awards. De eerste categorie – LIFESTYLE– werd terecht gewonnen door Lobke van Leuke Wereld. Al jaren een bron van inspiratie voor zoveel gezinnen. Ook voor mij.

Bij de volgende award – PERSONAL – hoorde ik plots mijn naam vallen. Totaal de kluts kwijt,  stapte ik het podium op. Er kwam echt niets beter uit dan ‘Ik had het niet verwacht’ (toch wel 5 keer gezegd, denk ik) met blozende wangen en een gigantische glimlach. Als er momenten zouden zijn die je zou kunnen terugspoelen en opnieuw doen, dan zou dit volledig in aanmerking komen.

Mom Blog Awards 2017 Mom Runs The City wint award, bloggerevent
Op het podium met Nele en Erika. Pic © Nullam Microwaveum

Dat ik voor deze categorie genomineerd werd, vond ik verrassend. Ik associeer dat met schrijven over alledaagse kleine dingen, de fratsen van je kinderen bijvoorbeeld, de uitspraken die ze doen, mijlpalen zoals het huwelijk, een geboorte, de eerste keer stappen of naar school, … Ik schrijf wel over mijn gezin, maar nog meer over waar ik zelf mee bezig ben (los van het mama zijn). Voor een groot stuk dat lopen dus en mijn maandelijkse loopontmoetingen met andere mama’s. Ik vond me dus de vreemde eend in de bijt. Maar blijkbaar vonden anderen dat niet.

Er waren nog meer winnaressen uiteraard!

Categorie PARENTINGMama Naturelli

Categorie INSTAGRAMUnicorns And Fairytales

Categorie ARTISTIEK & CREATIEFExploring Life

Categorie PUBLIEKSPRIJZEN  Anna is Anders  & Mademoiselle Fresita

Mom Blog Awards 2017 Mom Runs The City wint award, bloggerevent
Op het podium met Nele en Erika. Pic © Nullam Microwaveum

En een winnaar krijgt ook een prijs!

Ewel, ik kreeg niets! Zegt Nele Colle zelf. Ik won namelijk een coaching bij deze Vlaamse Marie Kondo. Zij zal als professional organizer twee keer bij mij thuis langskomen om te helpen ontspullen. Ze belooft me dat ik er meer levenskwaliteit en rust in mijn hoofd voor terugkrijg. Haar tips deel ik, beloofd!
Verder nog verwenpaketten van Corine De Farme en Lierac, pyjama’s voor het ganse gezin van Eskimo, een gezinsuitstap naar S&R Rozenbroeken en een schattig hippiebusje van Vtech.

Maar eigenlijk ging niemand met lege handen naar huis. Want een gigantische goodiebag (lees:3 zakken met leuke items) stond voor iedereen klaar.

Ik ben ontzettend blij met de award en erkenning. Dat al dat werk niet voor niets is en dat ik toch telkens een herkenbaar verhaal mag vertellen van mama tot mama. Sportiviteit en het drukke mamaleven gaan soms niet altijd hand in hand. Hoewel mama zijn toch soms een sport op zich is 😉 Met mijn blog en aparte invalshoek in de prijzen mogen vallen, dat doet mij echt deugd. En boost mij om verder te doen.

Dus, bedankt, Mama Expert, om ons -mamabloggers- in de bloemetjes te zetten .

Mom Blog Awards 2017 Mom Runs The City wint award, bloggerevent

vlnr. Nele van Mama Expert, ik en Erika Van Tielen.

x FOLLOW ME x

FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMPINTERESTBLOGLOVIN

11 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: