LIFESTYLE

KIDS | HALLOWEEN TRICK OR TREAT LOLLY’S

Halloween Trick or treat candy

Geen Halloween zonder snoepjes om uit te delen. We veranderen lolly’s om tot spinnen, spookjes en mummies die je ook als versiering kan gebruiken bij de vleermuizenboom (voor meer details klik hier). De foto’s leggen op zich uit hoe het moet, want het is echt keisimpel.

Halloween DIY MRTC Trick or treat

Halloween DIY MRTC Trick or treat
Spookje: Bind 2 tissues rond je lolly, strik het spookje toe en teken 2 oogjes met zwarte stift. Mummie: Leg 2 tissues over je lolly, bind toe met de washitape en plak 2 wiebeloogjes. Spin: Knip 10 op 10cm crèpepapier, bind rond de lolly, zet vast met de chenilledraad. (4x 15 cm) en plak 2 wiebeloogjes.

Halloween DIY MRTC Trick or treat

Veel griezelplezier!

Halloween Trick or treat candy

© Text & Pics by Mom Runs the City

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: