BLOG

YAY! MISTER TODY GIVE-AWAY!

Mister Tody Give-away

Evelyne en Astrid helpen de Sint, en geven 2 MISTER TODY’s weg! Hoe deelnemen?

Een paar weken geleden schreef ik over Eveline en Astrid en hun start-up in duurzaam speelgoed. Om te groeien lanceerden ze een crowdfunding campagne, die ondertussen succesvol afliep. Gisteren ging ik mijn bestelde vliegtuigje ophalen en kreeg ik super leuk nieuws!

Evelyne en Astrid geven 2 MISTER TODY’s weg via mijn blog!
Samen spelen is leuker dan alleen. Daarom kan je als deelnemer kiezen voor welk gezin de tweede Mister Tody is bestemd. Jullie mogen ook kiezen welk model (vliegtuig/ auto/ boot) en in welke kleur (groen-blauw of roze).

0f9331516ae752b2e30b0e63b7374c

Wat moet je doen?

FACEBOOK
– LIKE mijn Facebookpagina en die van Mister Tody.
– TAG in de commentaar welke mama/papa uit een ander gezin de tweede Mister Tody mag winnen en ook waarom.

INSTAGRAM
– VOLG mijn Instagram en die van Mister Tody.
– REPOST de Give-away foto met #mrtcxmistertody.
– TAG welke mama/papauit een ander gezin  de tweede Mister Tody mag winnen en ook waarom.

* Deelnemen kan via Instagram of Facebook (of allebei: telt dubbel). Maar vergeet je settings niet openbaar te zetten!
* Enkel deelnemers uit de Benelux toegelaten.

Op vrijdag 2 december 2016 maak ik de winnaars bekend!

PLAY YOUR DREAM!

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: