LIFESTYLE

FASHION | Mode in Oostende

#MODEinOOSTENDE Belmodo shopping fashion event
copyright BELMODO

Oostende staat dit weekend niet alleen in het teken van de film, de stad maakt zich op zaterdag 17 en zondag 18 september ook op voor de 3e editie van het mode-event #MODEinOOSTENDE powered by BELMODO en Toerisme Oostende. Een ideaal moment om je herfst -en wintergarderobe bijeen te shoppen want alle deelnemende winkels leggen hun klanten extra in de watten tijdens deze fashion tweedaagse.

Wat mag je verwachten van #MODEinOOSTENDE?

30 bruisende hotspots in de kijker => ontdek ze allemaal via BELMODO.

Belmodo Bloggers Lize Feryn en Tiany Kiriloff onthullen er samen met de immer stijlvolle Katja Retsin trouwens hun persoonlijke must-visit adresjes.

Shoppen = fun!

Een glaasje bubbels, sushi, stijladvies, DJ-tunes, modeshows, kortingen, goodiebags: elke deelnemende winkel drukt zijn stempel met een typische shoppingbeleving.

Tips & Tricks

Voor het eerst kan je in het Feest -en Cultuurpaleis op zaterdag én zondag terecht voor interessante workshops. Belmodo Blogger en make-upartieste Nanja Massy en nail art queen Elfi De Bruyn delen er hun expertise en onthullen de laatste trends op beauty en modegebied. Deelname is gratis en inschrijven kan ter plaatse. Opgelet: de plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij!

  • Aan de slag met nail art door Elfi => 13H – 13H30 // 13H45 – 14.15H // 14H30 – 15H
  • Nanja over make-up en beautymythes=> 15H30 – 16H // 16H15 – 16H45 // 17H – 17H30

Signeersessie CALLBOYS

Wil je graag een selfie met Matteo Simoni, Stef Aerts, Rik Verheye en/of Bart Hollanders? Op zaterdag tussen 14H en 15H kan je de regisseur en de cast van de aan populariteit winnende TV-serie ontmoeten in het Feest -en Cultuurpaleis.

Voor meer informatie over #MODEinOOSTENDE kan je trouwens ook terecht via de website van Toerisme Oostende.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: