BLOG PERSONAL

Getting better, not older

image
Dit ben ik, toen ik een jaar of 4/5 was.

I’m back! Nee, serieus; het was terug even stil hier op het blogfront. Neemt niet weg dat er ondertussen wel het een en het ander gebeurt voor de blog . Blogs moeten geschreven worden, en er zitten er een aantal te wachten voor publicatie. Binnenkort terug een WOMEN_TALK, de uitsmijter voor de maand mei als het ware. Ook de MOMS RUN THE CITY mama voor juni staat te springen in haar Gents loopvel.   

image
Efkes stretchen met loopmama Lien aan Portus Gandus (Gent). In juni meer over haar loopavonturen!

Van MOMS gesproken, gisteren trok ik naar MOL om een nieuwe sportieve mama te ontmoeten. Mol, eigenlijk nog nooit geweest, ik ken het van Ann en Tanja (ja, de ex-Miss Belgiës), en dat sappig taaltje dat er gesproken wordt. Was me dat mond openvallen hoe mooi de omgeving daar is! We liepen door het dichte bos, langs de Molse meren en de Vaart. Ik hoorde er oneindig veel vogeltjes fluiten en verder absolute stilte en rust.

Zo opgeladen en relaxed ik was door mijn ontmoeting met mama Mol. Zo gefrustreerd ik uit de Antwerpse ring kwam om rond Gent ook nog even stil te moeten staan. Gigantische fileproblemen in Vlaanderen gisteren, ik was blij dat ik na 2,5H autorit kon aanschuiven voor een goeie Trappist en een lekkere spaghetti in Bistroom de Baron.

image

Vorig weekend vierde ik mijn verjaardag. 36. De kaap van 35 is overschreden, en ik weet niet goed hoe ik me daar bij moet voelen. Age is just a number, but please stop the time! Het gaat allemaal zo vreselijk snel.

image

Alsof ik op 29 blijf steken maar met 7 jaar levenservaring bij. Want mijn leven is in die laatste jaren gigantisch veranderd in positieve zin. Ik ontmoette mijn vriend, kocht een huis, verbouwde en beviel van een zoontje. Ondertussen is hij 3 en ook dat ging als een flits voorbij. Omdat ik even gek werd van die snelle gedachte, wilde ik met ons gezinnetje even op de pauzeknop drukken afgelopen weekend. Ontsnappen met z’n drietjes aan onze dagelijkse omgeving. Carpe diem en bewust genieten van ‘onze tijd’.

Dat deden we in Antwerpen. Sinksenfoor, ploeteren in het zwembad van het hotel, voetjes onder tafel voor een uitgebreid ontbijt en beestjes kijken in de Zoo.

image
Thuis ontbijt met taart en cava, en Timon die me helpt mijn kaarsjes uitblazen.

image

image

image

Voor Timon een topweekend maar ook het kind in ons kwam terug naar boven. En laat dat nu een goede tip zijn: laat het kind of de puber (as you wish) wat meer naar buiten, en dan maakt dat getal echt niets uit!

Moelijk momentje ook deze week: onze Timon is op vakantie met zijn grootouders. En wat voelt dat raar aan. Alsof er iets niet klopt. We missen hem gelijk zot, en zijn zo benieuwd naar zijn avonturen in Mallorca. Gelukkig ontvangen we veel foto’s via Messenger van onze deugniet. In de plaats komt er TIJD vrij voor ons en anderen. Dit weekend komen de vriendinnen langs om dat getalletje te vieren. De platendraaier, eighties deuntjes en de cava staat klaar.

Viva La Vida, no matter what age!

image

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: