BLOG PERSONAL

FEESTWEEK en meer leuk nieuws

image

Normaal gezien post ik in het midden van de week een artikeltje. Maar het is er deze keer niet van gekomen. Wie me via Facebook of Instagram volgt, zal weten dat mijn zoontje jarig was. En ik ben dus niet meer aan het bloggen geslaan. Er zijn daarentegen wel een aantal zaken gebeurd, kleine opstekertjes voor mij in het kader van mijn blog die me nog meer in feeststemming brachten.

Maar eerst over de verjaardag van Timon, 3 jaar op dinsdag maar we vierden de zondag ervoor al feest met de oma’s en opa’s. Timon zit in een fase waar het al Paw Patrol is wat de klok slaat. Dus als verrassing bestelde ik een taart met Chase, en kocht ik wat versiering in het thema.

image

Timon was al een paar weken in de ban van zijn verjaardag, waarschijnlijk opgepikt in de peutertuin. Toen ik vertelde dat we zondag al feest gingen vieren, repliceerde hij het volgende: “Mama, dat kan niet. Er hangen nog geen slingers, en waar is de taart, en kaarsjes, en cadeautjes.” Heel enthousiast, dus. Wat een verschil met een jaar geleden, toen hij het gebeuren gewoon passief onderging. Papa trok naar het strand met hem als afleiding,  zodat ik vlug alles kon versieren en de tafel kon dekken.

Omdat Timon geen neefjes of nichtjes heeft, wou ik nog een speelnamiddag in elkaar steken met vriendjes. Woensdag dus opnieuw ‘birthday party’ maar deze keer met cupcakes. Ik koos voor een jungle thema met dierenmaskertjes, beestige snoeppotten en enkele wilde diertjes als versiering op tafel.

Het was ook buitenspeeldag, en we vertoefden dus voornamelijk in de tuin met bellenblazers en ballons. Het feestje duurde maar 2 uurtjes, maar langer hoefde dat niet te zijn voor kleintjes van 3. Af en toe komt hij me nog vertellen ‘dat het zijn mooiste verjaardag ooit was’. Smelt…

image
Onze Zebra van Groovy Magnets fleurt al 2 jaar onze keuken op en blend perfect met het jungle thema.
image
Glazen bokaal + plastiek diertje + lijmpistool + matte spuitverf = DIY- Candy Jar als bedanking

OPSTEKERTJES voor de blog

Er gebeurden een aantal kleine dingetjes de afgelopen weken, die me 5 maanden na de opstart van de blog, motiveren om er zeker nog lang mee verder te gaan.
– Maandag mocht ik voor de eerste keer een idee gaan pitchen bij een bedrijf met positief gevolg. Nog enkele maanden wachten, en dan wordt alles wel duidelijk.
– Ik werd gevraagd als ‘Atleet van de Week’, een rubriek die Patrick Vansteenkiste op zijn joggingkalender bijhoudt. Voor wie trouwens graag deelneemt aan loopwedstrijden over heel Vlaanderen, is deze site een echte bron van inspiratie! Wekelijks zet Patrick een m/v loper in de kijker en gunt hij de lezer het totale verhaal van de persoon achter de loper. Waarom die is beginnen lopen, wat de drijfveer is, wat de loopambities voor de toekomst zijn, … Voor mij een ideaal platform om het #momSrunthecity -verhaal onder de aandacht te brengen. Wie me nog niet lang volgt, kan HIER meer over lezen.
– En vandaag dolenthousiast de Krant van West-Vlaanderen gaan halen, om het artikel over mamablogs te lezen in de Trendy-bijlage featuring … ME! Het doet ontzettend deugd als men je belt, om je honderduit te vragen over het waarom van je blog. Blijkt dat dat voor elke mama anders is, maar 1 ding delen we en dat is de drang om met ons gedacht en onze ideeën iets te doen op het web. Ga zeker ook eens een kijkje nemen op Big City Life en Mister and Misses V  van 2 coole West-Vlaamse mama’s die schrijven over het leven zoals het echt is.

image

– Ik krijg ook meer en meer reacties van jullie op mijn blog, via Facebook en Instagram. Bloggen is soms eenzaam en neemt best veel tijd in beslag. Soms weet je ook niet of je het goed doet, of niet. Je volgt je buikgevoel, en je hoopt dat hier en daar je posts gelezen worden. Iemand kan blij maken of inspireren. Jullie reacties, likes en shares doen me nog het meest van al deugd!

Voelen dat je lezerspubliek beetje per beetje groter wordt, is fijn. Dat goed gevoel hou ik vast om verder te gaan met Mom Runs The City! The future looks bright 🙂

Morgen is het echt van ‘Mom Runs The City’, want dan loopt ondergetekende de Ten Miles in ’t Stad! Ik vind dit één van de leukste loopevenementen van het jaar.
Ik heb afgesproken met Heidi van de blog Living by the Sea. Ze is ook van Oostende en net als ik gek van lopen. Ze schrijft vooral over haar reizen en brengt heel regelmatig tips op haar blog om het leven aangenamer en minimalistischer te leiden. We gaan vooral proberen te genieten in Antwerpen. Hoewel we pas ’s middags lopen, zal ik ’s morgens extra duimen voor 2 #momSrunthecity mama’s die deelnemen aan de Antwerp Marathon. Barbara en Mieke, veel succes!

PS: Voor wie denkt dat er een bakprinses in me schuilt, zowel de cake als de cupcakes bestelde ik bij Wendy’s taartenatelier

5 reacties

  1. Super hoor Karen ! En die bokaaltjes zijn een super leuke tip ! Volgend jaar voor Sam z’n verjaardag hou ik dit in gedachten 😉 ik begin al bokaaltjes te sparen 😊

    1. Ik heb ook lang moeten sparen voor bokalen. Tip voor kleine beestjes: FUN, mooi, degelijk en geen geld 🙂 volgende keer doe ik het met dino’s denk ik.?

  2. I looovvvvve die bokalen … en hou er stiekem mooie bij. Het helpt zelfs in de winkel om te kiezen welke feta kaas ik bij mijn slaatje wil! 😉 afhankelijk van de vorm van de bokaal.

    En dat lopen … ik kom hier wat vaker lezen, dan lukt het me misschien om ook terug mijn loopschoenen aan te trekken! 😉

    1. Haha, ik heb nog steeds die afwijking wat betreft bokaalkeuze in de winkel. Let je wel op dat je geen neemt met plastic, plooibaar deksel, spuitverf pakt niet goed op deze (uit ervaring). En dat lopen, komt zeker goed 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: