DIY LIFESTYLE

INTERIEUR | INDIAN PANDA KAMER

image

Timon wordt 3 jaar midden april. Om dit te vieren, willen we zijn SLAAPKAMER een make-over geven. Want het babygehalte mag er uit. Het leek me leuk rond het thema INDIAN PANDA te werken en hem te verrassen met een indianenslaapkamer en eigen handmade TIPI. Ook benieuwd naar het resultaat?

Ik liet me inspireren :

  1. door een event vorige zomer aan het surfstrand van Oostende waar een INDIANENTENT als ‘fotobooth’ diende. Timon was hier niet van weg te slaan.
  2. door de illustratie van het Franse MINIMEL. Onze kleine man kan niet slapen zonder zijn knuffelpanda’s. Hij heeft er 2. (Ik kocht er ooit een extra – knuffels gaan nu eenmaal verloren- maar nummer 2 werd per ongeluk gevonden door zoonlief, resultaat: hij slaapt nu met beiden)

De tipi moet de EYECATCHER van de slaapkamer worden. Een plekje waar we voor het slapengaan nog gezellig kunnen zitten knuffelen met een boekje erbij. Via Pinterest vond ik een manier om gemakkelijk een leuke TIPI te maken. Benieuwd hoe je dit stap voor stap doet, lees dan zeker de blogpost hier.

image

De tipi zorgt voor KLEUR in de kamer, de rest hield ik bewust sober MONOCHROOM. Ik hou van het zwart-wit contrast. Bij webshop FéE DES FLEURS vond ik enkele leuke interieurspullen om Timons kamer een ORIGINEEL EN EIGENTIJDS karakter te geven.

image

image

De leuke zitzak met panda’s van PLAY & GO kan ook fungeren als speeltapijt en opbergzak. Lekker multifunctioneel! De dromenvanger kocht ik bij Blokker maar pimpte  ze met 2 zelfgemaakte slingers met Little Indian en Young Wild Free op.

image

De Letter Banner van A LITTLE LOVELY COMPANY boven zijn bedje vind ik een geweldig item omdat je er eigen zinnen of quotes mee kunt maken, ook inzetbaar voor speciale gelegenheden en verjaardagen. Dit is iets dat beslist jaren kan gebruikt worden.

image
image

Boven zijn ladekastje plaatste ik zijn panda met een foto van ons drietjes en een huisje van het Nederlandse DOTS LIFESTYLE. Uniek en handgemaakt. Let ook op panda’s bandana, custom made (knipoog) De ‘MY TIPI’- muursticker kon ik bij Wibra op de kop tikken tijdens een kortlopende actie samen met de papieren opbergzakken. De stoere ‘GROW WILD’ muursticker van A LITTLE LOVELY COMPANY komt terug van bij FéE DES FLEURS en bestaat uit 20 kleine stickers: 2 pijlen, 3 bliksems & 15 sterretjes. Handig om ook op andere plaatsen in de kamer te gebruiken.

image

Aan de overkant van zijn tipi hing ik 2 posters.  INDIAN PANDA van MINIMEL mocht niet ontbreken en de WILD THING (you make my heart sing) van MONO MINI wou ik er bij voor het stoere kantje. Ook voor postkaartjes met grafische prints en leuke spreuken kan je trouwens terecht in de webshop van FéE DES FLEURS. De slinger is afkomstig van Blokker, de kapstok van Ikea. Idem voor alle meubelen. De stoel is een Kringloopvondst.

image

image

image

image

Timon is alvast superenthousiast met zijn gloednieuwe peuterkamer en one-of-a-kind leeshoek.

image

Heb je zin om zelf aan de slag te gaan met dit thema? Op de site van FéE DES FLEURS kan je deco-items zoeken via volgende categorieën:

Fan worden van FéE DES FLEURS?

© Text & Pics by Mom Runs the City

2 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: