REIZEN ZUID-AMERIKA

YUCATAN VACAY | JUST THE TWO OF US

YUCATAN, MEXICO

Het is 28 graden. De turquoise zee lonkt. Het witte zand voelt strelend zacht aan. Eerst nog even genieten van mijn verse muntlimonade. Ik zie mijn overactieve vent opslaan aan het volleybalnet. Mijn gedachten op nul.  Heerlijk relax. Een droom? Toch niet anderhalve maand geleden. Piep even mee hoe onze ‘Adults Only’ vakantie in Mexico verliep. Blijkbaar één van de reistrends in 2016.

“Wat denk je er van om er nog eens alleen met zijn twee op uit te trekken?” Dat vroeg mijn lief me afgelopen zomer toen we ons 5 jaar samenzijn vierden. “En ons patatje dan? “Dat was zowat mijn eerste reflex. Mijn moederhart brak bij de gedachte hem meer dan 10 volle dagen te moeten missen. Toen mamy en papy enthousiast reageerden om voor onze lieveling te zorgen, ging ik overstag. Reis geboekt met palmbomen, cocktails en al.

Even op adem komen met zijn tweetjes, betekent ook dat je geen drukke, spelende kinderen om je heen wil tijdens je vakantie. Dan kies je voor een 18+ hotel. En aangezien we toch wat te vieren hadden, mochten er wat sterretjes extra bij. Een honeymoon die eigenlijk geen honeymoon is – het boterbriefje ontbreekt.

Rustig gelegen kamer in een luxe-setting, keuze uit verschillende à la carte restaurants, unlimited all inn, een spa, yogasessies op het strand, 8 zwembaden, fantastisch entertainment en voldoende sportfaciliteiten. Secrets Silversands Riviera Cancun in Puerto Moreles verdient elke ster.

En dankzij de onberispelijke WIFI hielden we nauw contact met zoontjelief en de grootouders. Leve Skype & Messenger!

Luxe-strandvakanties al goed en wel, de magie van Mexico moet je buiten het hotel zoeken! Wij houden van actie en avontuur. Wat we precies aanraden om te doen in Yucatan, geef ik je HIER mee!

There is a lot more to Mexico than spending your time in a luxury resort, off course! You can find our 5 fun things to do, HERE.

Zoals je kan zien hebben we fantastisch genoten. Het is pas door zoveel tijd terug one-on-one te spenderen, dat je beseft hoe de dagelijkse ratrace (en sleur) verstikkend voor je relatie kan zijn. Vermoeidheid, stress, peuterpuberteit, … jonge mama’s en papa’s staan vaak op de tippen van hun tenen, en dan durf je al eens een ‘datenight’ uit te stellen of vergeten in te plannen. Zoals wij, het afgelopen jaar. Het voorstel van het lief kwam als geroepen.  En hoewel we onze zoon ongelooflijk graag zien, hebben we ons tijdens de tiendaagse geen moment schuldig gevoeld.

image
The view never got boring

We ‘vierden’ nog maar net Valentijn, maar wij zijn blij dat we niet hebben gewacht tot dat ene dagje van het jaar! Vier de liefde ook vandaag, en morgen, en overmorgen. Alle dagen van het jaar!

image

Valentine’s day just went by but we were glad we didn’t wait to show our love until February 14th. Celebrate the love today, tomorrow, the day after, every day of the year!

xoxo

Mom Runs the City

Special thanks to Mamy & Papy!

Text / Pics © Mom Runs The City

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: