BLOG PERSONAL TRIPS

WEEKENDJE WEG #1 | DE EFTELING & OMGEVING

image

Afgelopen weekend gingen we naar pretpark de Efteling. Niet alleen voor Timon maar ook voor de mama en papa de eerste keer. Het verslag, de plogversie.

Last weekend we went to themepark the Efteling, not just a firsttimer for Timon, but for mum & dad too. How it went, plogstyle.

image
De Brabanste Sahara – Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen

image

image

We komen rond 15H30 aan in Kaatsheuvel. Nog net genoeg tijd om naar het nabijgelegen natuurgebied ‘Loonse en Drunense Duinen’ te gaan wandelen. Hoe prachtig is deze Brabantse Sahara! 3500 ha stuifzandvlaktes, duinen en bossen. Voor ons een verrassing, maar wat voor een. Wie naar deze streek komt, bezoek zeker dit bijzonder stukje natuur.
Bij avondval keren we richting hotelletje in Kaatsheuvel. Op wandelafstand van de Efteling en met eigen parking is familiehotel De Kroon ideaal voor een weekendje weg. Kind is koning hier, ze krijgen hier alle ruimte om te spelen. Comfortabele kamer, correcte prijs, degelijk ontbijt. Wel jammer van het vast tapijt.

We arrive at 15H30. Just in time to have a walk in National Parc Loonse and Drunense Duinen. How beautiful is this Brabant Sahara! 3500 ha of sandy dunes and forest. What a surprise. If you come for more than one day, this is by far a must see and do.
After a good walk, we turn to our hotel in Kaatsheuvel. Just a 5-minute walk from the Efteling,  family hotel De Kroon is ideal to sleep with little children. There is a room filled with toys to keep them busy for hours. Our room is comfortable, decent basic breakfast, correct price. Minor issue: carpet everywhere. 

image

image

And after a good night sleep, it’s time to head to the Efteling!

image

image

image

Het Sprookjesbos, wat een topper voor de kleinsten! Maar ook wij waren onder de indruk.

image

image

The ride home was ‘oh so quiet’. Sleep tight, Mr. Dynamite (smiley emoticon)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: