BLOG PERSONAL

2016: Mijn eerste blogjaar

sterke-vrouwen

Afgelopen november besliste ik de blog te starten, uit het niks, zonder concreet plan. Dit jaar is er zowaar over nagedacht (smile emoticon) en lanceer ik 2 leuke rubrieken en een klein projectje. Ik kan niet wachten.

2016 will be my first real blog year, as I started the blog last November. From nothing, without a real purpose in 2015 to turning things around and launching 2 series and a little project in 2016. This girl has a plan!

In november kwam het er eindelijk van, hoewel de goesting al veel langer sluimerde. Ik wilde terug researchen, schrijven, verhalen vertellen; vanuit mijn buikgevoel. Ik was de ‘what ifs’ beu, en besloot ervoor te gaan. Laat ons zeggen dat over het concept is nagedacht maar er zijn geen eindeloze brainstormsessies aan te pas gekomen. Ik loop graag, ben mama en zit ook nog graag ‘in de leute’. Zo ontstond het idee om een sportieve mama-/lifestyleblog op te starten.

We zijn nu een paar maanden verder, en tijdens de Kerstvakantie nam ik de tijd om na te denken over hoe de blog kan en mag evolueren in 2016.

Ik schrijf verder over mijn persoonlijk leven, leuke uitstapjes en het lopen overdekt met een heerlijk lifestylesausje. (reizen/ winkels/ resto/ …)
Verder start ik ook 2 vaste rubrieken waarvan ik hoop dat jullie net zo enthousiast zullen zijn, als ik het nu al ben. Een sportieve reeks en eentje meer gericht op lifestyle  maar telkens met vrouwen in de hoofdrol.

0e25a6387c72f190c83cf16813a6cf31

In November I finally launched this blog. My drive was simple: I wanted to write again & tell stories. At a certain time I was fed up with thinking about the ‘what if’s’ and decided to go for it. The idea grew spontaneously to write about my running, family life and the things I love. 
A few months have gone by, and during Xmas holidays I took time to think through how my blog can grow and evolve in 2016.
I will still write about my personal life, my escapes and my running.  But I’m very happpy to announce I will be starting 2 series in 2016. And I’m hoping you’ll be as enthusiastic about it, as I am allready. One will have a sporty edge, the other will have a lifestyle approach. But they all feature some amazing women I want you to get to know!

Women rule the world. Just unoficially!

quote van Jennifer Lawrence naar aanleiding van een interview voor haar nieuwe prent JOY. De biopic vertelt het leven van de voor ons onbekende Joy Mangano, een Amerikaanse ‘stay at home mom’ die er in slaagde een gigantisch imperium uit te bouwen met het uitvinden van eenvoudige maar toch innovatieve huishoudtoestellen. De film komt deze week in de Belgische zalen uit, en ik ga kijken.

motivational-quotes-harriet-beecher-stowe-900

Wat La Lawrence zegt, past perfect bij de 2 reeksen die er aan komen.  In 2016 ga ik op pad en ontmoet sterke vrouwen die passioneel bezig zijn met hun zaak, beroep, sport of hobby. Sommige ken ik persoonlijk, andere niet. Alle vrouwen benader ik vanuit een gemeende interesse in wie ze zijn, wat ze doen en te vertellen hebben. Hoe zien zij hun toekomst en hoe werken ze er naar toe. Een vrouwenonderonsje over dromen, durven en doen.

Gisteren had ik afspraak met de eerste 2 madammen. Benieuwd naar hun gezamenlijke passie? Weldra te lezen op de blog.

Women rule the world. Just unoficially!

says Jennifer Lawrence to a Belgian journalist at the launch of her new movie JOY. De biopic tells the life of Joy Mangano, a ‘stay at home mom’ that made it big time as a momtrepreneur by inventing some ingenious household products with mass appeal.

In 2016 I’m meeting all kinds of strong women ruling their world. Passionate about either their business, cause, sport or hobby. Some of them I know personally, other women or total strangers to me. I’m genuinely interested in who they are, what their passion is and how they are planning their future. Girls’ talk really about dreaming, daring and doing.

Yesterday I had my first interview with 2 lovely ladies. Are you curious about their mutual passion and project. Soon on the blog!

WHO RUN THE WORLD?

That’s right!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: