BLOG PERSONAL

Mom on the run?

Wie is ‘Mom runs the city’?

Ik ben Karin.
Ergens in de dertig, afkomstig uit Oostende, ‘mien’ stad ‘ant zeitje’. (=dialect voor zee)
Mama van Timon (°2013).
Wannabe hardloopster, al 5 jaar, met ups & downs, van start-to-run tot halve marathon.

Vandaag start mijn verhaal. Een idee dat ik -eerlijk gezegd- al veel eerder had moeten vorm geven. Maar de ballen ontbraken om van start te gaan. Dus vandaag, neem ik diep adem en pen ik mijn eerste zinnen neer.

Op MOM RUNS THE CITY staat mama centraal. Alles waar mijn hart van sneller slaat. Op één mijn gezin. Maar ook alles waar ik daarnaast blij van word. Mijn stukje me-time. Lopen. Gezond leven met bourgondische uitspattingen. DIY projecten en keukenprinsespogingen. Mode en meer verwennerijen. Vriendinnenweekends en andere reisnotities. Mijn persoonlijke pauzeknop die ik met jullie wil delen.


Who is ‘Mom runs the city’?

My name is Karin.
Thirtysomething from Belgium. Living in Ostend, a beautiful city by the sea.
Mommy of Timon (°2013).
Wannabe runner, for 5 years now, with ups and downs, from start-to-run to 21KM.

Today my story begins. An idea that I should have developed sooner but I didn’t have the nerve to. So today, I take a deep breath and get started.

On MOM RUNS THE CITY expect stories about everything that lights my fire. My family off course, but also the other things that I’m fond of. Running. Healthy living with culinary outbursts. DIY projects and home cooking attempts. Fashion and more luxuries. Girls’ weekends and other wanderlust notes. This blog is my personal pause button that I want to share with you. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: