Webshoptip⎟ FUNKY FLY & win 25 euro shoptegoed

Webshoptip Funkyfly.be

Een nieuw schooljaar, een nieuwe garderobe voor je uk? Ik ging neuzen bij Funkyfly.be, een nieuwe webshop met unieke fashion voor ‘the cool kids’.  Lees verder want je kan een shoptegoed winnen.

Funky Fly?

Voor de kleintjes van 0 tot 6 jaar kan je sinds begin augustus bij Funky Fly terecht, een nieuwe online boetiek met Oostendse roots. De kindermerken zijn met smaak geselecteerd en het volledige aanbod is Nederlands of Belgisch. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. Opmerkelijk: er zijn enkele ferme labels van creatieve #momtrepreneurs te vinden. Zoals Grey, TapeteFinns Handmade, House of Ninoh (ook van Oostende) en Little Indians.

Wie staat achter Funky Fly?

Funky Fly werd begin augustus opgericht door de Oostendse Daphné Vanhoutte, 38 jaar en mama van Finn (4j). Ze werkt als begeleidster in de Bijzondere Jeugdzorg maar besloot om in bijberoep een online winkel te starten.

Webshoptip Funkyfly.be: Daphné en Finn

De moeilijke zoektocht naar leuke kledij voor haar zoontje gaf haar inspiratie om zelf kids fashion aan te bieden. Dit en de goesting om de sprong naar het ondernemerschap te wagen.

Ik zocht een aanvaardbaar en duurzaam alternatief voor wat de grote retailers aanboden. Degelijkheid met een originele, moderne look. Ook hoe en waar de kledij gemaakt wordt, vind ik minstens even belangrijk. Kleine labels van dicht bij ons MET een mooi, uniek verhaal samenbrengen die de moeite zijn om te leren kennen.

Webshoptip Funkyfly.be

Funky Fly richt zich tot mama’s (en papa’s) die houden van een minimalistische stijl. Degelijke basics met een grafische print, monochroom of een leuk kleuraccent. Never too much. Maar net genoeg frivoliteit om het ‘funky’ te houden.
Voorlopig start Daphné met een twaalftal merken. De komende maanden focust ze zich op de uitbouw van haar online winkel. De ambitie is groot, maar haar zin voor ratio houdt haar met de voetjes op de grond.

De stap naar het ondernemerschap is gezet. Die wou ik al langer zetten. En elke stap verder, is er één om te groeien! Meer merken, gamma uitbreiden, een pop-up en misschien ooit een stenen winkel, als ik mag dromen.

Wat ik er zo leuk aan vind?

De kids fashion is lekker stoer, oogt net dat tikkeltje anders en de brands zijn niet overal te vinden. Ik kocht een superleuke ‘Back to school’ outfit voor Timon: een comfy broek van Sproet en Sprout en een beestige sweater van Stones and Bones voor mijn kleine leeuw. En of die gaat brullen op 1 september!

Stones and Bones en Sproet en Sprout

Win 25 euro shopplezier!

WIN funkyfly.be

1 september staat voor de deur, ideaal moment voor een winactie i.s.m. Funky Fly. We geven een shoptegoed van 25 euro weg!
Hoe maak je kans?

We maken de winnaar bekend op 30 augustus!
* zet je settings openbaar, zeker tot en met 30 augustus.

Deze give-away is afgelopen. Britt Rouzee, is de gelukkige winnares!

Webshoptip Funkyfly.be

x FOLLOW ME x

FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMPINTERESTBLOGLOVIN

 

6 gedachtes over “Webshoptip⎟ FUNKY FLY & win 25 euro shoptegoed

 1. Britt zegt:

  Mijn eerste bestelling en levering is ook al gebeurd, maar heb nog heel wat desiderata!!!! Een legging voor onder dochterlief haar gekocht kleedje, toffe broek voor zoonlief, hoeveel mag ik opnoemen?

  Like

 2. Flore zegt:

  Wat een mooi artikel!! En een toffe webshop!!
  Er zijn heel veel toffe kleertjes! Voor mijn kleinste spruit ben ik vooral fan van de comfortabele broekjes, de longsleeve hipster, de trui back to your roots, de trui van Mickey mouse Rock, ….. veel te veel 😀

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.