SUMMER IN THE CITY

image

© Palamanas

Hebben jullie iets anders opgemerkt op de blog?
Ik wilde al een tijdje een iets persoonlijkere verwelkoming voor mijn webstek. Niemand minder dan creatieve #ostendaise madam, Griet Inghelbrecht, wilde me helpen in mijn zoektocht naar het juiste beeld. In deze post vertel ik je meer over ‘the making of’. En om mijn visual te vieren kan je op het einde deelnemen aan een leuke give-away! Read on …

MY CITY = OOSTENDE

Ik wou absoluut de connectie met mijn stad voelbaar maken. Het blijft Mom Runs The City, en de plek waar ik het liefste ben en loop, dat is toch wel ‘die schoone stad ant zeitje’. Een bijzondere plek is Oosteroever.

image

Hello from the other side!

Van op de Oostelijke strekdam krijg je een schitterend panorama over de Koningin der Badsteden. Bonus, het is er heel rustig vertoeven. Die combinatie trekt veel lopers en fietsers aan. Een overzetbootje vanuit het centrum brengt je (ook met fiets of buggy) gratis naar deze magnifieke omgeving.

Voor praktische details bezoek de  VISIT OOSTENDE website

#OSTENDSELIEFDE

De locatie, check. Maar wie zou het beeld schieten? Ik trok mijn stoute schoenen aan en kon niemand minder dan stadsgenote Griet Inghelbrecht overtuigen.

image

Griet – of Palamanas voor de social media adepten – is een creatieve duizendpoot. Niemand die haar liefde voor de kuststad zo oprecht, mooi en edgy in beeld brengt met fotografie als zij. Ik ben fan. Verder beschrijft ze samen met 8 andere ambassadrices haar passie voor Oostende en te ontdekken plekjes op de blog Ostend City Queens. En de musthave #ostendaise sweater mag ze ook op haar credo schrijven. #loveoostende? Geen klein beetje!

image

© Palamanas

Om haar ‘city oeuvre’ te bekijken, check PALAMANAS op Instagram.

FUN, FASHION & FOOD?

Mom Runs The City is meer dan een loopblog. Alles wat met lifestyle te maken heeft, prikkelt mijn schrijverspen. Een zweem van roze over de foto leek me de perfecte knipoog. Ook de palmboompjes (signatuur van Palamanas) verwijzen naar alles wat fun kan zijn. En fashionwise bezorgde Yasmine van Sweatability me enkele mooie, sportieve outfits.

© Palamanas

Ikzelf ben geen model, dus het was wel wennen voor me. Gelukkig stelde Griet me op mijn gemak en beleefden we veel lol tijdens de reportage. Een impressie hieronder.

image

© Palamanas

image

© Palamanas

image

© Palamanas

image

© Palamanas

image

© Palamanas

image

© Palamanas

image

© Palamanas

image

© Palamanas

Photographer: © Palamanas
Sport Outfit: Sweatability
L’URV/ Break of Day Cami White + Aquarius Dream SplcLegging Blue
TRACK & BLISS/ Maui Sports Bra Black Palmtree + Bondi Leggings Black Palmtrees

Griet en Yasmine super bedankt om deze toffe colab mogelijk te maken!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.