STREET STYLE FASHION | Topwijf

13023443_10207497175482333_589122796_n

Begin maart stampte de jonge Oostendse onderneemster Fleur Sabbe (28j) haar eigen lifestylebrand TOPWIJF uit de grond. Voor stoere madammen met zelfspot en relativering, die hun mannetje durven te staan.

Om een sweater met dit opdruk te dragen, moet je lef hebben. Niet? “Het is een krachtig woord, ja! Maar het is met een knipoog bedoeld”, legt Fleur uit. “Een topwijf neemt zichzelf niet te serieus, steunt anderen en durft haar mening te zeggen.”

lookbookfilm from Fleur Sabbe on Vimeo.

Vertegenwoordigster by day, marketeer en ontwerpster by night. Fleur is niet aan haar proefstuk toe. Ondernemen zit in het bloed. “Voor mijn eerste project ontwierp ik knuffels voor kinderen. Die waren offline in enkele kinderwinkels te koop. Maar ik wou iets nieuw proberen. Meer op mijn lijf geschreven.”

Het concept? Men neme het woord ‘Topwijf’ in een elegante font, en drukt die op basic items zoals sweaters, T-shirts, mokken, totebags en smartphonehoesjes. Maar het is de FILOSOFIE erachter die het hem doet. “Vrouwen kunnen zo kritisch en hard zijn voor zichzelf en voor elkaar. Het wordt tijd dat we met z’n allen wat zachter en liever worden.” Geen geroddel of venijn maar elkaar net sterker maken en stimuleren, om te groeien en vooruit te gaan.  Women empowerment. Ik ben fan.

Een topwijf is:

  • enthousiast en open-minded
  • blijft overal zichzelf
  • gaat er voor
  • is een goede vriendin
  • doet af en toe zot
  • is breekbaar en sexy tegelijk
  • neemt zichzelf graag op de korrel
13023643_10207483602743023_1381691420_n

Foto mok © Charlines Closet + foto tas © Topwijf

Fleur is momenteel druk bezig met haar merk in de markt te zetten. Met succes. Topwijf verscheen na anderhalve maand al in de media, en is naast online ook al offline te shoppen in verschillende hippe dameswinkels. Goed bezig, heet dat dan. In de toekomst komen er nog meer items met nieuwe fashion statements. “Ik wil Topwijf doen uitgroeien tot een volwaardig, bloeiend lifestylemerk.” Een vrouw met gezonde ambitie en zin voor humor. Van mij krijgt ze  alvast een dikke Thumbs Up!

✖️ TOPWIJF ✖️

WEBSITE/ FACEBOOK/ INSTAGRAM

Not stated Pics/ Text © Mom Runs The City

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.