Nieuwe reeks + Oproep | MOMS RUN THE CITY

momsrunthecity

#momSrunthecity => 1 loopmama, 1 stad, 1 route, 1 hotspot

Woehoe, eindelijk kan ik wat meer uitleg geven over deze nieuwe motivationele reeks! Elke maand trek ik de loopschoenen aan met een ‘loopmama’. We lopen een door haar gekozen parcours in haar stad en nadien neemt ze me mee naar een van haar favoriete ‘hotspots’.
Een hippe coffeebar, leuke boetiek of een nostalgisch plekje. Een ontmoeting met als rode draad de liefde voor het lopen. Met persoonlijke tips van de mama’s, een handige loop-of wandelroute EN topadresje in 1 stad. Leuk om nadien zelf uit te proberen.

Sommige mama’s kende ik al persoonlijk, andere enkel online, maar het overgrote deel moet ik nog leren kennen! Voel jij je aangesproken om in mijn reeks te verschijnen met je looptips? Heb jij een tof parcours in je stad die je met de lezers van mijn blog wil delen? Stuur me een mailtje ([email protected]) met je contactgegevens en wie weet lopen we binnenkort samen!

En nog iets. Ik roep alle loopmama’s op om ook loopselfies/ loopfoto’s te sharen via sociale media met de hashtag #momSrunthecity. Hopelijk onstaat er zo een leuke online plek voor  happy, lopende mama’s!

Hou de blog in de gaten want de eerste loopmama komt er over een aantal dagen al aan!
Miep miep 🙂

4 gedachtes over “Nieuwe reeks + Oproep | MOMS RUN THE CITY

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.