GENT | OPENING GIFTBOX

image

Ik beloofde je te helpen bij het vinden van het perfecte kerstgeschenk. En ik hou me daar aan. Vorige week zat ik in Brugge, deze week is de Arteveldestad aan de beurt. Vandaag opent GIFTBOX GENT zijn deuren.

I promised you I would help you find the most perfect Christmas presents. Last week I was in Bruges, this week I’m telling you all about a cute little concept store named GIFTBOX in GHENT opening today!

In deze popup kan je de spulletjes van de kindvriendelijke webshops Gaspar en Wander &Co offline shoppen. Carole en Liesbeth leerden elkaar kennen tijdens een beurs, hielden contact en besloten als concullega’s de krachten te bundelen om een tijdelijk maar bijzonder totaalconcept neer te poten. En geen betere periode natuurlijk dan net voor Kerst.

In this offline popup you can shop the goodies from the adorable webshops Gaspar and Wander and Co. Carole and Liesbeth met at a fair, kept in touch and decided to join forces by setting up a temporary project during Christmas season.

Instant happiness! Dat gevoel krijg je als je GIFTBOX binnenstapt. Een beestige boel: kartonnen schaapjes, eenhoorns en dino’s, gipsen neushoorns en nijlpaarden, posterpanda’s en lieve tijgers.

Instant happiness when you step into the store! And a real jungle: cardboard sheep, unicorns and dinosaurs, plaster rhino’s and hippo’s, posterpanda’s and cuddly tigers. I fell in love with the mini-pinata unicorn from Confettilab. Go and get some sparkles for New Year’s eve @ the Confetti Bar!

image

Ik werd verliefd op het pinata-eenhoorntje van Confettilab. Aan hun Confetti Bar kan je je eigen ‘pops’ samenstellen voor de feestdagen. Sparkle all the way!
Verder vind je baby wear, originele krabbelschriftjes, ‘gevogelde’ muurstickers, smartphonehoesjes, Eva Mouton goodies (FAN!), en zoveel meer, … Uniek zijn de kapstokjes speciaal voor de gelegenheid gemaakt door Gwen Dubois van Gwentibold.
Also at the shop: baby gear, original notebooks, birdy mural stickers, Eva Mouton goodies (I’m a fan!), … 

image

Opgelet, GIFTBOX is meer dan alleen maar een schattig winkeltje. Boven de shop wordt er elke zondag in december gezellig gebruncht met Atelier des Fêtes. Margaux van Atelier maakt zelf haar granola’s (te koop in de shop) en biedt voor de Kerstperiode een speciale Christmas flavour aan.

image

‘En plus’ overtuigden Carole en Liesbeth een select groepje bedrijvige madammen om de donkere decemberdagen op te fleuren met vrolijke workshops:

Als je het mij vraagt is DE remedie tegen een winterdip, absoluut een bezoekje aan GIFTBOX. Nog tot 31/12 in de Bennesteeg.

GIFTBOX is not just a shop. Every Sunday in December, Atelier des Fêtes invites you for a brunch on the second floor. Margaux’ granolas are home made and she made one specially flavoured for Christmas. Also on sale.
Still there’s more! Carole and Liesbeth convinced a select group of creative young women to brighten up the dark December days with some DIY magic. Feeling the winter blues, get connected with Giftbox on Facebook for the full info.

 GIFTBOX on FACEBOOK  => LINE-UP WORKSHOPS & LATEST NEWS

✖️ GIFTBOX GENT ✖️
Bennesteeg 12
Open from 1-31/12, 10H-18H
Closed on Mondays

© Text/ Pics Karin G. aka Mom Runs The City

3 gedachtes over “GENT | OPENING GIFTBOX

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.