OOSTENDE | Discount Fashion Walhalla

image

Dit weekend stond de Sea’ Rena in rep en roer. Oostendes mooiste winkels sloegen de handen voor de tweede keer in elkaar en organiseerden een mega stocksale met kortingen tot 70%!

This weekend, the Sea’ Rena shopping area in Ostend transformed into fashion heaven. Ostends finest boutiques teamed up en held a gigantic stock sale with discounts up to 70%.

Ondergetekende kon er de eerste editie niet bij zijn (overmacht, en fameus gevloekt) maar tekende zaterdag present om ‘batjes’ te doen.
Om 9H30 stond er al een gigantische wachtrij met hongerige shoplustigen. Primark had er geen rieken aan. Fashionista’s die dit lezen, kunnen zich de taferelen bij de opening waarschijnlijk onmiddellijk voor ogen houden. Shopping madness! Soit, ik heb het van horen zeggen want zelf ging ik pas rond halftwee neuzen. Ideaal uur blijkt. Aangename drukte, zonder chaos.

I went past noon. My son had his first music workshop and I didn’t want to miss it for the world. Good idea, cause it was busy, but in a nice way. People told me, it was shopping madness a few hours before.

image

Grote merken aan kleine prijzen, wat wil een vrouw nog meer. Al mijn favoriete adresjes onder één dak: Eau 23, L’Oxygène, Lily en Pied de Poule. Ook voor de mannen was er genoeg aanbod met Brutus+, Ferm en Deweert Sport. Voor de kleinsten stond Charlie paraat met schoentjes en boekentassen. Verder nog lingerie van Jolie en Christel, hippe interieurstukken van bij Design Oostende en beauty producten van bij ANNBL City Spa. Waar eerst beginnen?

image

Luxury brands at small prices. All my favourite boutiques in one venue: Eau23, L’Oxygène, Lily and Pied de Poule. For men, there were clothes from Brutus+, Ferm and Deweert Sport. Charlie with shoes and satchels for the little ones. And still more from Lingerie Jolie and Christel, interior design from Design Oostende and beauty essentials by ANNBL city spa. 

I couldn’t resist Lily’s drink bottle and the divine March23 stiletto boots. Leaving, I had to celebrate my catch and I stopped for a cava at Magali’s Velobar. Mom very happy!

image

Ik kon niet weerstaan aan de toffe drinkbus powered by Lily en de prachtige stilettolaarsjes van March23. Vlug nog een cavaatje gedronken bij Magali van Velobar om de vangst te vieren! Mom very happy.
En dan hup terug naar huis, om het etentje voor te bereiden voor het bezoek ’s avonds.

image

Volgende editie sta ik terug paraat. Deze keer vormden 11 winkels een front en iets doet me vermoeden dat de 3e stock sale nog grootser, mooier en beter wordt! En ik beloof je plechtig, dit dan ruimschoots op voorhand te bloggen, zodat je er ook bij kan zijn. Pinky swear!

Sign me up for the next edition. This time 11 Ostend shops worked hard together and something tells me that the 3rd upcoming stock sale will be even bigger and better! And I promise to tell you when and where on time, so you can attend as well. Pinky swear!

 

2 gedachtes over “OOSTENDE | Discount Fashion Walhalla

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.